Ostali sportovi

Četiri zlata sa Svjetskog prvenstva

Sportnet • ponedjeljak, 26.10.2009.
Četiri zlata sa Svjetskog prvenstva

Sjajne vijesti za hrvatski kickboxing stižu iz Villacha gdje su naši predstavnici na Svjetskom prvenstvu osvojili čak četiri zlatne medalje...

Ana Znaor u disciplini light contact, -70 kg, Boris Mišković u disciplini light contact, -94 kg, Željana Pitešau disciplini low kick, -52 kg i Nives Radić u disciplini low kick, -70 kg osvojili su zlatne medalje na Svjetskom prvenstvu.

Srebrnu medalju osvojila je Natalija Šimac u disciplini low kick, +70 kg, a brončane medalje pripale su Bojanu Miškoviću u disciplini light contact, -84 kg, Heleni Jurišić u disciplini light contact, +70 kg, Frani Radniću u disciplini low kick, -71 kg, Toniju Milanoviću u disciplini low kick, -86 kg, Viktoru Zamanuu disciplini low kick, -71 kg, Zoranu Majkiću u disciplini K1, -91 kg i Ivanu Draganiću u disciplini light contact za veterane, -69 kg.

Na ovom svjetskom prvenstvu sudjelovala su ukupno 604 natjecatelja iz 48 zemalja svijeta, a iz Hrvatske nastupila su 32 sportaša, dok je ukupno hrvatska delegacija brojila 47 članova koje je vodio prof. Predrag Znaor, predsjednik Hrvatskog kickboxing saveza.

Pred hrvatskim kickboksačima još je drugi dio Svjetskog prvenstva, u disciplinama semi contact, full contact, glazbene forme i aero kickboxing, a koji će se održati u Italiji u mjestu Lignano Sabbiadoro od 24. do 29. studenog 2009.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!