Nogomet

Segestu čeka Zagrebova bolnica

Borna Rupnik • utorak, 27.10.2009.
Segestu čeka Zagrebova bolnica
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Zagreb će Segestu u osmini finala Hrvatskog nogometnog kupa dočekati u vrlo šarenom sastavu. Glavobolju Igoru Štimcu zadaju brojne ozljede, a nastale će rupe, čini se, morati popunjavati juniorima...

Osim loših rezultata u prvenstvu, Igor Štimac na klupi Zagreba suočava se i raznim ozljedama. Zato će u utorak u Kupu prvu jedanaestoricu slagati prvenstveno po kriteriju - zdravlja.

"Pjesnicima" će nedostajati prvi vratar Josip Škorić, kome je u subotu puknuo mišić te ga čeka pauza od desetak dana, zatim Damir Šovšić koji je ozlijedio koljeno i Marko Grgić.

Marin Oršulić još je uvijek nezaliječen, a i Mateo Pavlović je protiv Međimurja obnovio ozljedu. Štimac otprije ne može računati niti na Josipa Mikulića, Vedrana Ivankovića i Valentina Novosela.

Stoga će novi trener Zagreba ponovno morati kombinirati nova rješenja, a prva će postava biti poznata tek prije početka dvoboja. Nije nemoguće da Štimac posegne i za nekim juniorima.

Utakmica Zagreba i Segeste na stadionu u Kranjčevićevoj počinje u 17 sati. Igra se samo jedna utakmica i nijedna momčad nema pravo na pogrešku želi li osigurati plasman u četvrtfinale.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!