Zimski sportovi

Malkin van leda tri tjedna

Mihaela Bradovski • petak, 30.10.2009.
Malkin van leda tri tjedna

Pittsburgh Penguinsi neće moći računati na jednog od svojih najboljih igrača, Evgenija Malkina, najmanje tri tjedna zbog ozljede ramena koju je pogoršao u susretu s Montrealom...

Nakon što je odigrao čak 254 utakmice u nizu bez da je propustio ijednu, Evgenij Malkin morat će na prisilnu pauzu. U susretu protiv Montreala ozlijedio je rame i očekuje ga pauza od tri tjedna tijekom koje će propustiti najmanje deset susreta.

"Dobro je da se to dogodilo u ranoj fazi sezone, ne osjećam se loše, ovo je više mjera predostrožnosti", rekao je Malkin, a potvrdio i trener Dan Bylsma.

"Ozljedu je zaradio prije desetak dana, no protiv Montreala se situacija pogoršala. Nije ništa strašno, ali kako ne bi došlo do dodatnih problema, dat ćemo mu odmor. Par tjedana odmora i sve će biti u redu", rekao je stručnjak Penguinsa.

Inače Pittsburgh već ima problema s ozljedama i to najboljeg obrambenog igrača Sergeja Gončara i uz Malkinov izostanak ne bi bilo neobično da upišu nekoliko neočekivanih poraza ovako oslabljeni.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!