Nogomet

Dinamova briga manje prije Ajaxa

Borna Rupnik • petak, 30.10.2009.
Dinamova briga manje prije Ajaxa
Foto: Davor Sajko

Iako je nakon Uefine kazne postalo gotovo nepotrebno tražiti dobre vijesti u Dinamovom europskom životu, Ajax će pred prazne maksimirske tribine stići oslabljen za Danca Dennisa Rommedahla...

Jedan od Dinamovih protivnika u grupnoj fazi Europske lige, nizozemski Ajax, u posljednjih tjedan dana nema sreće s ozljedama. Liječničku su službu posjetili Luis Suarez, Ismail Aissati te naposljetku i Dennis Rommedahl.

Problem sjajnog Urugvajca trebao bi biti sređen do gostovanja u Zagrebu, Aissati će vjerojatno propustiti samo jedan prvenstveni ogled, dok je najteža situacija s danskim ofenzivcem, koji sigurno neće biti spreman za maksimirski ogled.

Danac koji je posebno raspoložen protiv Dinama (dva pogotka u posljednje tri utakmice) ozlijedio se za vrijeme utakmice Nizozemskog kupa između Ajaxa i Dordrechta. Teren je napustio nakon 22 minute igre zbog problema s bedrenim mišićem i čeka ga trotjedna pauza.

Da nije sramotnih Dinamovih huligana koji su zagrebačkom klubu oduzeli praktično sve šanse za toliko željeno europsko proljeće, ta bi vijest dodatno oraspoložila modri tabor.

Utakmica Dinama i Ajaxa na rasporedu je 5. studenog, a igrat će se pred praznim Maksimirom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!