Ostali sportovi

GSTK Zagreb teško protiv Pule

Sportnet • ponedjeljak, 02.11.2009.
GSTK Zagreb teško protiv Pule

U subotu je odigrano peto kolo Prve hrvatske stolnoteniske lige. U konkurenciji stolnotenisača najzanimljivije je bilo u Zagrebu gdje je GSTK Zagreb ugostio Pulu i u Splitu, gdje je Split odmjerio snage s Vodovodom iz Osijeka.

Pula je pobjedama Lin Taoa nad Tomislavom Zubčićem i Stankovskog nad Kojićem povela 2:0, nakon čega je prvi bod Zagrebu donio Dado Šurbek pobjedivši Slavića.

Pobjedom Slavića i Lin Tao, nad Zubčićem i Čipinom Pula dolazi do 3:1, nakon čega slijedi preokret. Zubčić preko Stankovskog dolazi do drugog boda za Zagreb, za izjednačenje se pobrinuo Dado Šurbek pobjedom nad Lin Taom, a zatim je Zagrebovu pobjedu osigurao Frane Kojić svladavši Slavića.

Vodovod je pak na gostovanju Splitu poveo sa 3:0, nakon čega je Split izjednačio, ali ipak nije uspio upisati konačnu pobjedu. U odlučujućem susretu Vjekoslav Zovko je sa 3:2 pobjedio Hrvoja Štabu.

U preostalim susretima Libertas je bio bolji od Dugog Sela, Dr. Časl je bio uvjerljiv na gostovanju kod Donata, dok je Industrogradnja FRIMU prepustila jedan bod.

Kod stolnotenisačica su svi susreti protekli bez iznenađenja. Bjelovar je bez izgubljenog boda bio bolji do STK Mladost Iskona, Aquaestil je bio uvjerljiv protiv Pule, Lokomotiva potiv FRIM-a, kao i TIS protiv Marathona.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!