Nogomet

"Vlastiti novac za R. Carlosa"

Borna Rupnik • srijeda, 11.11.2009.
"Vlastiti novac za R. Carlosa"
Foto: EPA

Roberto Carlos najavio je svoj odlazak iz turskog Fenerbahčea, a rado bi odigrao još šest mjeseci u Real Madridu. Međutim, kako to nije vjerojatna opcija, razmatra povratak u Brazil, gdje bi ga sunarodnjak Ronaldo dočekao raširenih ruku...

Epizoda Brazilca Roberta Carlosa u Istanbulu privodi se kraju. Ugovor mu ističe u prosincu i nema ga namjeru produžavati. Nudio se Real Madridu, za koji je voljan igrati i besplatno, ali izglednija je mogućnost da se vrati u Brazil.

Kao opcija nameće se Corinthians, čije boje brani 33-godišnji Ronaldo, najbolji strijelac svjetskih prvenstva u povijesti. "Izvadio bih novac iz vlastitog džepa da dovedemo Roberta Carlosa", izjavio je sjajni napadač i tako poslao jasnu poruku upravi kluba.

Roberto Carlos je Brazil napustio 1995. godine, kada je Palmeiras zamijenio milanskim Interom, a s Ronaldom je već dijelio svlačionicu na Santiago Bernabeu, u eri prvih Perezovih Galacticosa.

Ronaldo u međuvremenu traži vrhunsku formu i oduševljava pojedinim potezima. Silno želi vidjeti Svjetsko prvenstvo 2010. godine u Južnoafričkoj Republici. "To bi bio najveći pothvat moje karijere", rekao je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!