Nogomet

Atletico poželio Argentinca iz Rusije

Borna Rupnik • četvrtak, 12.11.2009.
Atletico poželio Argentinca iz Rusije
Foto: EPA

Atletico Madrid bacio je oko na sjajnog Argentinca iz redova ruskog prvaka Rubina iz Kazana. Alejandro Dominguez pruža odlične partije u Ligi prvaka, a Španjolci bi ga mogli dovesti bez odštete...

28-godišnji argentinski napadač Alejandro Dominguez Europi se u najboljem svjetlu predstavio u dresu ruskog prvaka Rubina iz Kazana, koji se u konkurenciji Barcelone, Intera i kijevskog Dynama još uvijek bori za prolaz u osminu finala Lige prvaka.

Za njega su zagrizli čelnici Atletico Madrida, kojima se posebno sviđa podatak da Dominguezu 31. prosinca 2009. godine ističe ugovor te bi ga u zimskom prijelaznog roku mogli dovesti na Vicente Calderon bez odštete, prenose španjolski mediji.

Argentinac je navodno taj posao vrlo primamljiv, premda su interes za njegove usluge pokazali i Villarreal, Mallorca i posebice Espanyol, a raspitivali su se i talijanski klubovi.

Dominguez osim argentinskog ima i talijansko državljanstvo, a igračko iskustvo skupljao je u Quilmesu, River Plateu, Zenitu iz Sankt Peterburga i u dva navrata u Rubinu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!