Ostali sportovi

Splićanke preko Rijeke do Ljubljane

Sportnet • četvrtak, 12.11.2009.
Splićanke preko Rijeke do Ljubljane

Nakon gotovo dva tjedna bez utakmica odbojkašice Splita 1700 će u u četvrtak i petak odigrati čak dva susreta. Najprije ih u Čavlima čeka prvi dvoboj četvrtfinala Kupa proti Grobničana, posljednjeplasirane ekipe A-1 lige, a dan kasnije gostuju u Ljubljani kod Vitala, ekipe koja u MEL ligi ne zna za pobjedu...

Sve to upućuje na zaključak das u Splićanke favoritkinje u oba susreta, ali trener Viktor Gončarov poziva na oprez.

"Ne smijemo ni pomisliti da ćemo lako doći do pobjeda, bez obzira što naše sljedeće protivnice nisu ostvarile niti jednu pobjedu u dosadašnjim nastupima. Imamo mladu ekipu kojoj je ovo sasvim novo iskustvo, a trenutno nemamo adekvatne zamjene za prvu postavu pa treba računati na umor. Zbog svega toga nama niti jedna utakmica neće biti lagana, tako ni ove dvije", rekao je bjeloruski stručnjak na klupi Splita 1700.

Utakmica u Čavlima se igra s početkom u 18 sati, a uzvrat protiv Grobničanki na rasporedu je 18. studenoga na Gripama. "Proučio sam videozapise s lanjskih utakmica protiv Grobničana i primjetio da su naše djevojke imale manjih problema s njihovom igrom. No, nama je Kup vrlo važan i učinit ćemo sve da što prije osiguramo nastup na Final Fouru. Imamo manjih problema s ozljedama, no neće biti izostanka", dodao je Gončarov.

Dan kasnije u istom terminu Splićanke će nastupiti u Sloveniji gdje su u prošlom kolu MEL lige protiv Kamnika doživjele prvi poraz. Ovog puta protivnice sui m igračice Vitala, kluba u kojem je karijeru započela igračica Splita 1700 Ana Oblak.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!