Nogomet

Lippiju je dosta

Goran Markuš • utorak, 17.11.2009.
Lippiju je dosta

Medijska pitanja o isključenju Cassana, eventualnom dolasku Amaurija kao i njegovoj budućnosti prevršila su svaku mjeru za Lippija koji je uoči kvalifikacijskog ogleda sa Šveđanima tako odradio tek kratku trominutnu najavu susreta...

"Ne mogu vjerovati da se o tome još uvijek priča. Jednostavno, nemamo o čemu razgovarati. Dosta mi je razgovora o Amauriju, Cassanu ili pak mojoj budućnosti u Juventusu", oštro je otvorio press konferenciju izbornik talijanske reprezentacije, Marcello Lippi nakon što mu je nekoliko vrlo sličnih pitanja doletjelo već prilikom izlaska pred kamere.

Naime, talijanski mediji već neko vrijeme od svog izbornika traže objašnjenje isključenja Antonija Cassana iz reprezentacije kao i potvrdu o mogućem dovođenju rođenog Brazilca, Amaurija. Kad se u cijelu priču uključilo i nagađanje o njegovom mogućem angažmanu u velikom Juventusu Lippiju je prekipjelo.

"Razgovarat ćemo samo tri minute i pričat ću isključivo o ogledu sa Šveđanima. Koliko je meni poznato svi znate proceduru stoga većih problema ne bi smjelo biti", zaključio je Lippi nakon čega je kratko napomenuo važnost susreta, najavio prvu postavu i otišao sa konferencije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometSP 2010.
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!