Nogomet

Video: Kung-fu golman

Antonija Pavlić • četvrtak, 19.11.2009.
Video: Kung-fu golman
Foto: Sandro Donda

Portugalski vratar Nuno Claro autor je ovotjednog najružnijeg prekršaja. Golman rumunjskog Cluja u pokušaju presijecanja jedne kontre u zraku je divljački nasrnuo na napadača Georgiana Pauna i zasluženo zaradio crveni karton...

Vratar rumunjskog Cluja Nuno Claro očito jako voli borilačke vještine. Umijeće koje je pokazao u prvenstvenom susretu njegovog kluba i Astre Ploiesti moglo bi mu veoma lako priskrbiti i ugovor na koju borbu "ultimate fighta", te poneki glumački angažman za "pravljenje nevinašcem" nakon brutalnog prekršaja.

Čitav događaj odvio se nakon što je Cluj izgubio loptu u napadu, a netko od veznjaka suparničke momčadi poslao duboku loptu prema napadaču Georgianu Paunu. Paun je sjajno izbjegao zaleđe i krenuo sam prema Claru, te skrenuo loptu, prvi stigavši do nje, kako bi izbjegao portugalskog vratara.

No, Claro je imao drugačiji plan. Usprkos tome što je vidio nemogućnost stizanja do lopte bacio se na izvođenje "kung-fu" udarca i u letu kopačkom Pauna udario posred prsa. Pored svega toga, uspio je i svim se silama potruditi da sucu, koji mu je domah dodijelio izravni crveni karton, dokaže da on zapravo uopće nije kriv.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik19.11.2009. u 16:12
    Ovaj nebi smjeo više ni uviriti na stadion. Ni na travnjak ni na tribinu.
    Obrisan korisnik
  • nikola8719.11.2009. u 15:00
    ovo je za zatvorsku kaznu!
    nikola87