Nogomet

"Vraćam se u Galaxy"

Mihaela Bradovski • nedjelja, 22.11.2009.
"Vraćam se u Galaxy"
Foto: EPA

David Beckham od siječnja će biti član Milana na posudbi iz Galaxyja, no uoči odlaska iz SAD-a odbacuje mogućnost ostanka u Europi. Engleski reprezentativac tvrdi kako nema šanse da se ne vrati u LA Galaxy...

Kao i tijekom prošle sezone, u vrijeme stanke u MLS-u David Beckham bit će na posudbi u Milanu. Milanezi su zatražili od Galaxyja i Beckhama posudbu do kraja sezone i dogovor je brzo postignut.

Iako je imao određenih problema s navijačima i suigračima nakon povratka s prve posudbe, Beckham odbacuje mogućnost ostanka u Europi i tvrdi kako se sigurno vraća u MLS gdje ga veže ugovor s klubom iz Los Angelesa.

"S Galaxyjem imam ugovor u trajanju pet godina i nema šanse da se ne vratim u MLS. Kako sam i ranije rekao, želim biti ambasador MLS-a i pomoći da se nogomet u ovom dijelu svijeta podigne na još višu razinu. U svim klubovima u kojima sam bio ugovor sam maksimalno poštivao. Kada završim posao u Milanu, nadam se i na Svjetskom prvenstvu, vratit ću se u Los Angeles", rekao je Beckham.

Beckham je posebno sretan završetkom sezone u MLS-u gdje je njegov Galaxy ušao u finale protiv Real iz Salt Lake Cityja. "Svako finale i svaki trofej ima posebno mjesto. Igranje završnica uvijek ostaje u pamćenju", rekao je Beckham ne želeći uspoređivati ovaj naslov s nekim drugim naslovima u karijeri.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!