Košarka

"Nisam mentor, ali ću pomoći"

Sportnet • četvrtak, 26.11.2009.
"Nisam mentor, ali ću pomoći"
Foto: EPA

Nakon imenovanja Josipa Vrankovića za izbornika hrvatske muške košarkaške reprezentacije, u medijima se pojavila informacija kako će Vrankovićev mentor ili savjetnik biti Neven Spahija. Bivši izbornik javnosti se obratio dopisom u kojem to negira...

Josip Vranković izabran je za izbornika hrvatske košarkaške reprezentacije i taj posao obavljat će bez mentora ili savjetnika. Nakon što se sve više pričalo o tome kako će funkciju mentora/savjetnika preuzeti bivpši izbornik Neven Spahija, sam Spahija obratio se javnosti putem dopisa koji prenosimo u cijelosti.

Poštovani,

Vezano uz izbor g. Vrankovića za izbornika Muške seniorske reprezentacije Hrvatske i napise u medijima oko mog navodnog imenovanja za mentora novog izbornika, smatrao sam potrebnim pojasniti svoj status, ali se i obratiti svim sredstvima javnog priopćavanja istovremeno jer zbog svojih klupskih obveza nisam u mogućnosti pojedinačno komunicirati sa svakim zainteresiranim novinarom.

Prije svega, čestitam izborniku Vrankoviću na imenovanju i želim mu uspjeh u radu s reprezentacijom.

I do sada sam kao član Stručnog savjeta i aktivni trener bio na dispoziciji Savezu i izborniku Repeši, pa će tako biti i ubuduće. Izbornik Vranković može u svakom trenutku računati na moju pomoć, ali na pomoć kolege trenera, a ne mentora ili savjetnika. Siguran sam da se isto odnosi i na sve ostale članove Stručnog savjeta, kao i na sve ostale hrvatske trenere.

S poštovanjem

Neven Spahija.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!