Ostali sportovi

Splićanke čekaju Slovakinje

Sportnet • petak, 27.11.2009.
Splićanke čekaju Slovakinje

Slavia UK iz Bratislave treći je uzastopni protivnik kojeg će odbojkašice Splita 1700 ugostiti u Spaladium Areni. Susret je na rasporedu u 19 sati, a Splićanke ga dočekuju u vrlo dobrom raspoloženju...

U ekipu se vratila kapetanica Jelena Balić, koja je propustila zadnje dvije utakmice, pa će trener Viktar Hančarov imati više opcija, naročito u napadu.

"Mnogo je lakše igrati nego bespomoćno sjediti na klupi, žao mi je što nisam mogla pomoći djevojkama. No, ozljeda je sada prošlost i u petak ću biti spremna za nastup. Propustila sam nekoliko treninga, ali vjerujem da ću imati snage za ovu važnu utakmicu", rekla je Balić.

Dvoboj protiv Slovakinja ima velik značaj jer se radi o izravnog konkurentu za plasman među četiri najbolje ekipe. Slavia UK je u dosadašnjem tijeku lige ostvarila pet pobjeda i dva poraza, jednako kao Split 1700.

"Svjesne smo da nas čeka teška utakmica, Slovakinje su sezonu otvorile s dva poraza,a nakon toga imaju pet uzastopnih pobjeda. Učinit ćemo sve da prekinemo taj niz, na treninzima naporno radimo i nadam se da će se to vidjeti u petak. Naravno, mnogo će nam značiti podrška s tribina, želimo opravdati njihovo povjerenje i pokazati da smo protiv Maribora imale loše dan", dodala je kapetanica Splita 1700.

Priznaje kako ju je vrlo ugodno iznenadilo zanimanje splitske publike za odbojku, naročito u posljednje dvije utakmice u Spaladiumu.

"Drago nam je što nas je došlo vidjeti toliko ljudi, očito ljude sve više zanima odbojka. Nadam se da će tako biti i dalje, potrudit ćemo se da ih obradujemo s novim pobjedama", dodala je Jelena Balić.

Podrška s tribina veliki je motiv za naše djevojke, tako će zasigurno biti i u petak. Za ljubitelje odbojke ponovno je osiguran besplatan ulaz u Spaladium Arenu, a promotivne ulaznice mogu se preuzeti na blagajni dvorane.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!