Zimski sportovi

Poutiainen upitna za Aspen

Antonija Pavlić • petak, 27.11.2009.
Poutiainen upitna za Aspen
Foto: Nikola Movrić

Ozljeda leđa koju je zadobila na treningu prošloga petka mogla bi vodeću skijašicu svijeta u ovome trenutku Tanju Poutiainen koštati mnogo bodova. Finkinja se, naime, do danas nije uspjela potpuno oporaviti i nesigurna je u nastupe u tehničkim disciplinama u Aspenu ovoga vikenda...

Vodeća skijašica Svjetskog skijaškog kupa, te najbolja u prvoj veleslalomskoj utrci u Söldenu Tanja Poutiainen zbog ozljede leđa koju je zadobila na treningu prošloga petka mogla bi propustiti obje tehničke discipline u Aspenu.

29-godišnja Finkinja, ipak, ne želi (pre)lako odustati, te je stoga već najavila kako će na treninzima pokušati skijati pod injekcijama i tako vidjeti isplati li se u Aspenu "trošiti" leđa. Moguća nova ozljeda mogla bi ju sa staza udaljiti na duže vrijeme, a to bi u najgorem slučaju značio i izostanak sa Zimskih olimpijskih igara u Vancouveru.

"U petak namjeravam posljednji put 'isprobati' leđa u slobodnom skijanju, a konačnu odluku o nastupanju donijet ću prije same utrke veleslaloma u subotu", rekla je putem službenog priopćenja na stranicama Finskog skijaškog saveza.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!