Nogomet

Varteks ne namješta utakmice

Sportnet • petak, 27.11.2009.
Varteks ne namješta utakmice

Iz NK Varteksa su osudili nedavna prozivanja varaždinskog kluba za navodno namještanje prve utakmice četvrtfinala Hrvatskog nogometnog kupa protiv Slaven Belupa.

Priopćenje iz kluba prenosimo u cijelosti:

"Vezano uz posljednje izjave Velibora Džarovskog iznijete u emisiji HTV-a "Otvoreno" u srijedu 25.11. 2009. te izjave dane u intervjuu web portalu Index.hr gdje navodi utakmicu četvrtine finala Hrvatskog kupa između Slaven Belupa i NK Varteksa, i sjajnu pobjeda Varteksa 4:1, kao jedan od primjera "namještavanja" utakmica u Hrvatskoj, Uprava NK Varteksa najoštrije reagira na takav način iznošenja "laži" bez ikakvih argumenata i potvrđenih činjenica.

Najoštrije osuđujemo takav način komunikacije i istup Džarovskog u medijima. Uprava NK Varteksa u kratkom roku, u dogovoru s odvjetničkim timom, donijet će odluku o daljnjim postupcima budući da su iznijete laži naštetile ugledu kluba. Ujedno, pozivamo kolege iz medija (HTV, Index.hr) da se ograde od senzacionalističkih i netočnih izjava Džarovskog, ali i svih budućih takvih izjava koje, ne štete samo sportskim kolektivima, već nogometu u cijelosti.

Ujedno pozivamo gospodina Džarovskog da dođe u Varaždin, da se susretne s varteksovim "mladićima", koji su odličnom igrom i srcem ostvarili veliku pobjedu u Koprivnici te da im osobno u lice kaže na koji su način "namjestili" utakmicu.

Glasnogovornik NK Varteksa
Siniša Kalajdžija"

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik27.11.2009. u 20:22
    S druge strane, a kaj bi klub trebal napraviti nego izdati ovakvo priopćenje? Jbg, pa nebru priznati da namještaju, čak i da jesu.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik27.11.2009. u 20:21
    Idešššššššš. Ne namješta? Jbt, pa svi u gradu znaju koja dvojica su bili "vezni" igrači pri dogovoru sa Zadrom za famoznih 5:2.
    Obrisan korisnik