Ostali sportovi

Vuković, Kralj i Matić primaju čestitke

Sportnet • subota, 28.11.2009.
Vuković, Kralj i Matić primaju čestitke

Hrvatski paraolimpijci primili su čestitke visokih dužnosnika za svoj trud nagrađen medaljama na Svjetskom prventvu u atletici koje se održava u indijskom Bangaloreu...

Hrvatska premijerka Jadranka Kosor i predsjednik Sabora Luka Bebić uputili su čestitke Miroslavu Matiću, Jeleni Vuković i Darku Kralju na osvojenim medaljama na Svjetskom prvenstvu u atletici.

Miroslav Matić osvojio je u indijskom Bangaloreu srebrno odličje u bacanju diska, Darko Kralj okitio se zlatom u bacanju kugle, a Jelena Vuković zlatu u bacanju diska pridodala je i broncu u bacanju kugle.

"Čestitam Vam na ovom ostvarenju kojim ste dokazali kako se, unatoč svim preprekama koje stoje na putu, sve može kada postoji zadani cilj i volja da se on obistini. Iz sveg srca Vam želim još mnogo ovakvih sjajnih rezultata", stoji u čestitki Jadranke Kosor Miroslavu Matiću.

Premijerka je čestitku uputila i Jeleni Vuković: "U ime Vlade Republike Hrvatske i moje osobno, čestitam Vam na osvajanju još jednog, brončanog odličja koje ste zasluženo pridodali kolekciji svojih športskih uspjeha".

Luka Bebić čestitao je osvajačima zlatnih odličja: "Vaši sjajni rezultati odraz su kontinuiranog i upornog rada, a time, kako čvrsto vjerujem, snažan poticaj mnogim mladim ljudima u Hrvatskoj i cijelom svijetu da i oni krenu vašim putem uspjeha. U želji da i buduća natjecanja budu okrunjena vrhunskim postignućima još vam jednom najiskrenije čestitam i ovim putem ujedno zahvaljujem na promidžbi Hrvatske u svijetu".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik28.11.2009. u 11:46
    Bravo za sportaše! Šteta što ovakvih primjera nema više u medijima.
    Obrisan korisnik