Košarka

Favoriti sigurni

Branko Barić • četvrtak, 03.12.2009.
Favoriti sigurni
Foto: Nikola Movrić

Pored susreta u Šibeniku, u utorak je odigrano još pet dvoboja u Eurokupu za košarkašice. Iznenađenja nije bilo, a Gran Canaria, Montpellier i Polkowice nastavile su svoj niz nepobjedivosti…

Gran Canaria nastavila je s dominacijom u skupini B Eurokupa. U Coimbri je upisala četvrtu pobjedu u isto toliko nastupa, a rezultat 79:52 dovoljno govori o odnosu snaga na parketu. U toj istoj skupini košarkašice Medveščaka pokušat će sutra na gostovanju kod Dexije doći do pobjede vrijedne drugog mjesta.

Slično kao Gran Canaria u skupini B, tako Montpellier ruši sve pred sobom u skupini C. Svoju četvrtu pobjedu upisali su protiv Madeire s uvjerljivih 82:60, uz 18 poena i sedam skokova Khadijah Whittington.

U skupini D odigrana su oba susreta četvrtog kola. Polkowice su praktički osigurale prvo mjesto pobjedom 70:63 protiv Nyona uz 19 poena i deset skokova Amishe Carter, dok je Saarlouis Royals slavio protiv Ibize Sporta s 83:74.

Odigran je i jedan susret u skupini G gdje je rumunjski Sf. Gheorghe na svom parketu poražen od Dunav Econt Rusea sa 74:61.

Eurokup:
Skupina B:
Olivais Coimbra – Gran Canaria 52:79

Skupina C
Madeira – Montpellier 60:82

Skupina D
Polkowice – Nyon Basket 70:63
Saarlouis Royals – Ibiza Sport Island 83:75

Skupina E
Šibenik Jolly – Mann Filter 59:77

Skupina G
SF.Gheorghe – Dunav Econt Ruse 61:74

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!