Rukomet

Mirna Jukić uz hrvatske rukometaše

Sportnet • četvrtak, 03.12.2009.
Mirna Jukić uz hrvatske rukometaše

Proslavljena austrijska plivačica Mirna Jukić, inače rođenjem Vukovarka, bit će domaćica hrvatskoj momčadi na skorašnjem Europskom prvenstvu...

Osvajačica brojnih plivačkih odličja za Austriju dragovoljno se prijavila pomoći organizacijskom odboru i dodjeljivanje ove funkcije bio je logičan slijed. Mirna Jukić će tako provoditi 24 sata dnevno s hrvatskom reprezentacijom i paziti da im ništa ne nedostaje tijekom boravka u Austriji.

"Volim rukomet i sretna sam što mogu pomoći organizaciji Europskog prvenstva. Pomoći ću hrvatskoj reprezentaciji da se u Grazu i Beču osjeća kao kod kuće. Tu prvenstveno mislim na eventualne probleme pri sporazumijevanju, ali trudit ću se i da se svi pridržavaju satnice, od obroka u hotelu do točnog dolaska u dvoranu. Pomagat će mi neki hrvatski prijatelji koji žive u Grazu", rekla je Jukić, brončana s Olimpijskih igara u Pekingu.

Hrvatska reprezentacija imat će tako odličan tretman za vrijeme čitavog prvenstva jer Mirna je u Austriji velika zvijezda, ujedno i prošlogodišnja sportašica godine.

Ulaznice za Europsko prvenstvo sve se bolje prodaju i želite li biti uz hrvatsku reprezentaciju na putu do novih uspjeha, osigurajte svoj primjerak dok ih još ima. Adresa je https://www.ulaznice.com.hr/paganini/app/web/ctl_web.jsp?act=events&id=159.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

RukometReprezentacija
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!