Nogomet

"Ne smijemo podleći emocijama"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 07.12.2009.
"Ne smijemo podleći emocijama"
Foto: EPA

Ždrijeb u Južnoafričkoj Republici nije pomazio Brazil, Portugal i Obalu Bjelokosti, koji su zajedno sa Sjevernom Korejom završili u istoj skupini. Na takav se rasplet osvrnuo i Cristiano Ronaldo, koji će nedvojbeno biti jedna od najvećih zvijezda turnira...

"Dobili smo vrlo kompliciranu skupinu", rekao je Cristiano Ronaldo poslije ždrijeba skupina završnice Svjetskog nogometnog prvenstva koje će se sljedećeg ljeta igrati na jugu Afrike.

"Portugalu će biti vrlo teško, no sretan sam što ću igrati protiv svojih klupskih suigrača i prijatelja. Ali u nogometu ništa nije lako i ne smijemo podleći emocijama. Moramo odigrati dobro i pobjeđivati", nastavio je veznjak Real Madrida.

"Imamo dovoljno motiva za suprotstaviti se onim najboljima. Brazil je najjači, ali i Obala Bjelokosti je sjajna momčad. Morat ćemo igrati na vrhunskoj razini želimo li proći dalje", dodao je.

A portugalska se skupina u osmini finala križa s onom u kojoj nastupa aktualni europski prvak i jedan od favorita za svjetski naslov - Španjolska. No, Cristiano Ronaldo zasad ne želi ići tako daleko: "Moja je prva briga grupna faza".

"Prođemo li u nastavak natjecanja i susretnemo li se sa Španjolskom, bit ću sretan. Iako su jako dobra momčad, dvoboj s njima bio bi odličan znak - to bi značilo da smo prošli skupinu", zaključio je Portugalac.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometSP 2010.
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik07.12.2009. u 18:05
    genije,čudo pririode:)
    Obrisan korisnik