Nogomet

"Jedna od najboljih utakmica"

Borna Rupnik • četvrtak, 10.12.2009.
"Jedna od najboljih utakmica"
Foto: EPA

Ivica Olić u posljednja se dva tjedna pretvorio u prvo ime velikog Bayerna. Njegovi su golovi pogurali Bavarce u osminu finala Lige prvaka, a i prvenstveni se uspon diva iz Münchena poklopio s Olićevim povratkom na teren...

Allianz Arena ima novoj junaka - hrvatskog reprezentativca Ivicu Olića. Njegov je pobjedonosni pogodak protiv Maccabija iz Haife u petom kolu Lige prvaka održao Bayern na životu, a potom je sjajnom predstavom u Torinu omogućio svojoj momčadi i plasman u osminu finala.

Bayern je svladao Juventus 4:1, a Olić je pogodio vratnicu, izborio jedanaesterac i postigao gol za vodstvo. "Bila je to jedna od najboljih utakmica moje karijere, pogotovo na klupskom planu", složio se naš napadač.

Vezane vijesti

No, umjesto uživanja u lovorikama, odmah se okrenuo budućnosti. "Nadam se da ću i nastaviti u tom ritmu. Želim i na proljeće imati razloga za slavlje u Ligi prvaka", kaže, a posebne je pohvale opet dobio na račun svoje neumorne trke.

Nije izdržao do kraja, sam je zatražio zamjenu u 79. minuti te ga je Louis van Gaal povukao na klupu. "U zadnjih deset minuta potpuno su mi se ispraznile baterije", priznao je Olić.

"Ono što je Ivica Olić pretrčao protiv Juventusa jednostavno je nevjerojatno", prokomentirao je šef kluba Karl-Heinz Rummenigge.

Ni Van Gaal nije štedio komplimente: "Malo je igrača poput Olića, on uvijek daje 100% i svojim zanosom može podići razinu igre cijele momčadi".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • beaver11.12.2009. u 19:52
    kad bi barem tako za repku igrao i zabijao
    beaver
  • Obrisan korisnik10.12.2009. u 21:33
    bravo ivice, samo naprijed, osvoji sa bayernom LP
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik10.12.2009. u 19:51
    Olembe je car!
    Obrisan korisnik