Zimski sportovi

Napadaču Linza šest utakmica kazne

Borna Rupnik • srijeda, 06.01.2010.
Napadaču Linza šest utakmica kazne
Foto: Davor Sajko

Napadač Black Wingsa iz Linza Mark Szücs dobio je čak šest utakmica kazne nakon nasrtaja na Janka Vasa iz mađarske Albe Volan...

Na isti dan kada je Medveščakov branič Conrad Martin odrađivao treću, posljednju utakmicu kazne zbog prekršaja na utakmici protiv Red Bulla, Linzov napadač Mark Szücs saznao je da je dobio dvostruko težu kaznu.

Na utakmici protiv Albe Volan Szücs je upropastio slavlje Janka Vasa, koji je asistirao Krisztianu Palkovicsu za gol za smanjenje na 2:1. Za vrijeme proslave pogotka Linzov ga je igrač udario palicom, a Mađar je zadobio ozljedu rebara.

Sudac je isti tren poslao Szücsa van terena, a disciplinska je komisija strogu kaznu izrekla zato što je njegov potez bio potpuno neočekivan, pri čemu se Vas nije bio spreman obraniti.

Hokejaš Black Wingsa prvu je utakmicu kazne odradio u nedjelju, drugu u utorak u Jesenicama, a propustit će još oglede s Grazom, Red Bullom, Olimpijom te našim predstavnikom. Linz u Zagrebu gostuje 17. siječnja. Na teren će se vratiti protiv Villacha.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!