Nogomet

"Koncentriran sam na Corinthians"

Antonija Pavlić • utorak, 12.01.2010.
"Koncentriran sam na Corinthians"
Foto: Sandro Donda

Brazilski nogometni majstor Ronaldo osvrnuo se na nagradu za igrača desetljeća koju mu je uručio portal Goal.com...

Nogometni internetski portal Goal.com Brazilca Ronalda proglasio je nogometašem desetljeća. "Ovo priznanje potvrda je mog napornog rada tijekom posljednjeg desetljeća. Naravno, to je bilo moguće samo uz veliku volju i snagu, budući da sam se morao boriti s mnoštvom ozljeda."

"Sve što sam učinio ostvario sam i jer sam imao nevjerojatnu potporu suigrača i klubova, te reprezentacije Brazila. To mi je, bez sumnje, bilo veoma važno", otkrio je.

Upitan za planove i ciljeve u sljedećem desetljeću odgovorio je: "Ne volim unaprijed razmišljati o periodu velikom poput desetljeća. Želim dobro igrati u Corinthiansu, postići što više pogodaka i osvajati titule. Siguran sam da neću igrati cijelo naredno desetljeće, jednom ću se morati posvetiti i djeci."

Brazilski izbornik Dunga potvrdio je kako Ronalda ima u planovima za Svjetsko prvenstvo 2010. Nada li se odlasku u Južnu Afriku? "Ne želim još razmišljati o tome. Nikada nisam molio za mjesto u reprezentaciji, to sam zavrijedio svojim igrama. Trenutno sam fokusiran samo na nastupe u Corinthiansu. Pred nama je važna godina; želim pružiti dobre igre i osvajati titule."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!