Zimski sportovi

"Morala sam bolje u prvoj vožnji"

Antonija Pavlić • utorak, 12.01.2010.
"Morala sam bolje u prvoj vožnji"
Foto: Dejan Popek

Najbolja hrvatska skijašica Ana Jelušić bila je zadovoljna 11. mjestom koje je osvojila na noćnom slalomu u Flachau, premda je svjesna kako je puno bolji rezultat morala ostvariti u prvoj vožnji, koju je postavio njen trener Zoran Sobol...

Ana Jelušić ponovila je sljemensko ostvarenje od prošloga tjedna, u šestom, noćnom slalomu sezone u austrijskom Flachauu doskijala je do 11. pozicije.

"Nisam nezadovoljna, no moglo je i bolje", svjesna je najbolja hrvatska skijašica. "Djelomično sam zadovoljna prvom vožnjom, znam kako sam na stazi koju je postavio moj trener mogla biti manje rezervirana."

Središnji dio staze odlično je odradila u drugoj vožnji, no greška koju je učinila nekoliko vrata prije cilja odnijela joj je dragocjene sekunde i uskratila ju preuzimanja vodeće pozicije.

"Veseli me što sam središnjicu odradila dobro, no zato sam pogriješila u donjem dijelu. Troja vrata prije kraja me bacilo, a zbog toga nisam mogla u idealnoj putanji odraditi vožnju do kraja", objašnjavala je Ana, a prenosi portal Skijanje.hr.

"Upravo je taj dio najpoloženiji i zbog pogreške sam, vjerujem, izgubila gotovo dvije ili tri desetinke sekunde."

Sljedeći ispit hrvatske skijašice očekuje već sljedećeg vikenda kada se u Mariboru na Zlatnoj lisici voze veleslalom i slalom. Ana, Nika i Sofija do tada će se pripremati u tradicionalnoj bazi u Innerkremsu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!