Tenis

Nalbandian otkazao, Đoković spreman

Goran Markuš • srijeda, 13.01.2010.
Nalbandian otkazao, Đoković spreman
Foto: EPA

Dok se David Nalbandian i dalje muči s povratkom na teniske terene Novak Đoković, ali i Juan Martin del Potro osjećaju se potpuno spremnima za prvi ovosezonski Grand Slam nastup...

Nakon što se zbog ozlijede kuka još u svibnju prošle godine povukao s teniskih terena činilo se kako se David Nalbandian, nekadašnji treći tenisač svijeta, polako, ali sigurno vraća na put stare slave. Na njegovu žalost, nova ozljeda, ovog puta trbušnih mišića, natjerala ga je na otkazivanje nastupa već na prvom ovogodišnjem Grand Slamu, Australian Openu, gdje se u prošlosti već jednom domogao polufinala.

S druge strane, pobjednik 2008. godine i aktualni broj tri u svijetu tenisa, Novak Đoković, osjeća se potpuno spremnim za još jedan veliki turnir: "Uvijek sam volio igrati u Australiji. Uz veliku podršku s tribina ovdje uvijek igram odličan tenis."

Ništa manje spremnim ne osjeća se niti pobjednik US Opena, Juan Martin del Potro: "Ništa se nije promijenilo nakon slavlja u SAD-u. U odličnoj sam formi i potpuno sam spreman za još jedan uspješan turnir. Iako znam da nisam jedan od favorita vjerujem u svoju igru."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • ALGHAZANTH14.01.2010. u 16:17
    Ako Rođo bude na svom vrhunskom nivou sve će ostati samo na puhanju.
    ALGHAZANTH
  • Obrisan korisnik13.01.2010. u 15:52
    Bit ce zanimljivo Djokovic,Del Potro,Davydenko i Nadal ce opasno puhati Federeru za vratom
    Obrisan korisnik