Košarka

Poznati sudionici All-Stara

Mihaela Bradovski • petak, 29.01.2010.
Poznati sudionici All-Stara
Foto: EPA

Nakon što su prošlog tjedna objavljene All-Star petorke, treneri su odabrali i ostatak momčadi koje će se sastati u Texasu na stadionu Dallas Cowboysa...

Po prvi put u povijesti NBA All-Star utakmica bit će odigrana pred tako velikim auditorijem i to na stadionu NFL momčadi Dallas Cowboysa u Arlingtonu u Texasu. Kako tradicija nalaže, startne petorke momčadi Zapada i Istoka izabrali su navijači, a ostale sudionike treneri.

Navijači su tako u momčad Zapada izabrali Kobea Bryanta, Stevea Nasha, Amarea Stoudemirea, Carmela Anthonyja i Tima Duncana dok su u petorku Istoka izabrali LeBrona Jamesa, Dwyanea Wadea, Allena Iversona, Kevina Garnetta i Dwighta Howarda.

Momčad Zapada vodit će trener Denver Nuggetsa George Karl a osim već spomenute petorke u sastavu će biti Chris Paul, Brandon Roy, Dirk Nowitzki, Pau Gasol te debitanti na All-Staru Deron Williams, Kevin Durant i Zach Randolph.

Trener Istoka tek će biti objavljen, a osim startne petorke pozvani su Joe Johnson, Paul Pierce, Chris Bosh i po prvi put Rajon Rondo, Derrick Rose, Gerald Wallace i Al Horford.

U slučaju bilo kakvih otkaza zbog ozljeda, zamjenu će odrediti i objaviti povjerenik NBA lige David Stern. All-Star vikend održava se od 12. do 14. veljače.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik30.01.2010. u 21:21
    Kao prvo i meni je jako drago sto vidim Derricka Rosea u svom prvom all star-u vec u svojoj sophomore (2.) godini. Al jos vise mi je drago sto je tu i A. Iverson. Stvarno mi je drago sto se vratio u Phili i sto su ga navijaci izabrali za startnog all star-a. A kao 3. stvar bas me zanima kako ce... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.01.2010. u 18:06
    Odlično odlično, bit će jako uzbudljiva utakmica...kao i svake godine. I drago mi je što vidim Geralda Wallacea,Rosea i Z.Randolpha jer su se momoci stvarno trudili i zaslužili su ovaj All-Star! :)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.01.2010. u 13:00
    nevjerojatno, odbačeni Iverson ode u "penziju", a par mjeseci potom navijači ga izaberu u startnu all-star petorku :)
    Obrisan korisnik