Tenis

Hrvatska srijeda na Indoorsu

Ivor Krapac • utorak, 02.02.2010.
Hrvatska srijeda na Indoorsu
Foto: Kristijan Komarica

Pobjede Ivana Dodiga i Petra Jelenića u prvom kolu PBZ Zagreb Indoorsa poslužile su kao odlična najava onoga što nas u Ledenoj dvorani Doma sportova čeka u srijedu. Prvi put će u akciji biti tri vodeća domaća aduta, jedan od njih u hrvatskom dvoboju...

Trećeg dana glavnog turnira zagrebačkog Indoorsa Hrvati će biti u akciji u Ledenoj praktički od jutra do mraka. Ivan Dodig otvorit će dan s početkom u 11:30 u osmini finala protiv Ukrajinca Ilije Marčenka, a slijedit će prvi nastupi Ivana Ljubičića, Marina Čilića i Ive Karlovića.

Ljubo će nakon Dodigovog meča, ne prije 13:45, zaigrati protiv Francuza Arnauda Clementa, koji bi mogao biti ozbiljan test s obzirom da je drugi hrvatski reket došao u Zagreb s lakšom ozljedom noge, "uspomenom" s Australian Opena.

Središnji meč dana rezerviran je za polufinalista prvog Grand Slam turnira sezone. Marin Čilić će u trećem susretu srijede u Ledenoj, ne prije 17 sati, tražiti prolaz u osminu finala u ogledu s Čehom Janom Hajekom, dok je za kraj dana, nakon Čilićevog meča, ostavljen hrvatski ogled Karlovića i Antonija Veića.

Uz Jelenića i pobjednika susreta Karlović - Veić, u četvrtak bismo, ukoliko sve prođe po očekivanjima, mogli gledati i Čilića i Ljubičića u osmini finala, što je dobra pozivnica da tribine Doma sportova u nastavku tjedna budu punije nego su bile u prva dva dana.

Ako vodeći domaći tenisači predvođeni polufinalistom Australian Opena i članom Top 10 društva nisu dovoljno dobar "magnet", teško da će išta biti...

Raspored za srijedu:

Ledena dvorana, od 11:30 sati: Dodig - Marčenko, Ljubičić - Clement (ne prije 13:45), Čilić - Hajek (ne prije 17), Karlović - Veić.

Dvorana II, od 12 sati: Damm/Polašek - Levinsky/Zverev, Becker/Schüttler - Draganja/L. Zovko, Melzer - O. Rochus (ne prije 15), Kukuškin - Troicki, Kohlmann/Peya - Marray/J. Murray.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!