Košarka

"Zagreb može protiv Dragonsa"

Borna Rupnik • srijeda, 03.02.2010.
"Zagreb može protiv Dragonsa"
Foto: Kristijan Komarica

Košarkaši Zagreba ove su godine već dva puta pobijedili FMP, oba puta u regionalnom natjecanju, ali u Europi nije išlo - Beograđani su na krilima Miroslava Raduljice iz Trnskog odnijeli važne bodove...

"Ništa ne zamjeram igračima", prokomentirao je poslije europskog poraza od FMP-a trener Zagreba Denis Bajramović. Njegovi su Mravi propustili kapitalizirati vrijednu pobjedu ostvarenu u prvom kolu skupine J u Liegeu.

"Nismo bili spremni za pravi ulazak u utakmicu, umorni smo od igranja na dva kolosijeka. Zadovoljan sam šutom za dvicu i skok, ali postotak šuta izvana nije bio dobar, a već sam puno puta ponovio da tako ne možemo pobjeđivati", nastavio je.

Vezane vijesti

"Izgledali smo tromo i dekoncentrirano. Sad smo u rezultatskom hendikepu", dodao je Bajramović, objasnivši da Nikša Prkačin nije u stanju nositi se s brzim protivničkim centrima, dok Damir Miljković nije debitirao zbog problema s leđima.

Najveći Zagrebov problem ipak je bio razigrani Miroslav Raduljica. Centar FMP-a bio je prvo ime utakmice: "Uvijek se može i bolje. Primjerice, nismo bili dobri u skoku, za što je najviše kriva centarska linija. Ja sam i nepotrebno gubio neke lopte u završnici, ali Stefanović nas je izvukao".

"Vjerujem da Zagreb može protiv Artland Dragonsa", najavio je Raduljica, "jer oni imaju nekoliko nediscipliniranih Amerikanaca. Zagreb bi morao usporiti igru i tada bi Mulaomerović morao kazniti njihovu naivnost".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik03.02.2010. u 14:40
    Ovo sto napisa ovaj ban ana je gore od psovki,tako da mozete slobodno ukloniti taj komentar
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik03.02.2010. u 12:26
    za tu tekmu sam co da je namjestena prije pocetka da fmp dobiva a poslje se samo to sve potvrduje ...fmp ce igrat za zg protiv zadra i buducnosti hahaha smjesan klub
    Obrisan korisnik