Košarka

Paul ipak mora na operaciju

Mihaela Bradovski • srijeda, 03.02.2010.
Paul ipak mora na operaciju

Prva zvijezda New Orleans Hornetsa Chris Paul, morat će na artroskopiju koljena nakon što je magnetska rezonancija utvrdila kako je ozljeda teža nego što se u prvi trenutak mislilo...

New Orleans Hornetsi mogli bi na mjesec ili čak dva ostati bez svog prvog razigravača Chrisa Paula. Paul je prošli tjedan ozlijedio koljeno u susretu protiv Golden Statea, bolove je osjetio i u sljedećem susretu s Chicago Bullsima te je podvrgnut magnetskoj rezonanciji.

Trener Hornetsa Jeff Bower potvrdio je kako je pregled pokazao teže oštećenje nego što se u prvi trenutak mislilo, ali nije htio otkriti koliko će dugo Paul biti odsutan. Ipak, ESPN saznaje iz svojih izvora kako će Paul biti prisiljen otići na artroskopiju koljena i neće ga biti između mjesec i dva na parketu.

"Još uvijek razmatramo sve mogućnosti prije nego poduzmemo sljedeći korak. Operacija je izgledna, ali ne možemo procijeniti koliko će mu trebati za oporavak. Još uvijek nismo sigurni niti oko operativne procedure, na koji napčin će biti izvedena", rekao je Bower.

U Paulovom izostanku poziciju prvog razigravača preuzet će rookie Darren Collison koji je ove sezone već pokazao da može uskočiti i dati doprinos ovoj momčadi.

Paulova ozljeda znači i propuštanje All-Star utakmice, a pretpostavlja se kako će David Stern umjesto njega pozvati Chaunceya Billupsa iz Denver Nuggetsa ili Montu Ellisa iz Golden State Warriorsa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBAVideo
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!