Košarka

Montepaschi se pojačava

Edvard Burić • srijeda, 10.02.2010.
Montepaschi se pojačava
Foto: Kristijan Komarica

Konačno je razriješen misterij gdje će Uroš Slokar nastaviti karijeru. Iz jednog euroligaša prelazi u drugi, a njegovo iduće odredište je Siena...

Montepaschi se pojačava za nastavak sezone, a najnovije pojačanje u redovima talijanskog prvaka dolazi iz Slovenije. Riječ je o Urošu Slokaru, 210 centimetra visokom krilnom centru koji je samo nekoliko sati prije potpisivanja ugovora s novim poslodavcem raskinuo ugovor s dosadašnjim, Union Olimpijom.

Slovenac je potpisao ugovor do kraja sezone uz mogućnost produženja na još jednu sezonu ako klub bude zadovoljan igrama 26-godišnjeg Ljubljančana.

Vezane vijesti

Montepaschi je prvi dio Eurolige suvereno prošao (igrajući u grupi s Cibonom), a u drugom dijelu su za sada ubilježili jednu pobjedu i poraz. Nalaze se u grupi s Efes Pilsenom, Realom iz Madrida i Maccabijem.

U talijanskom prvenstvu nakon 17 odigranih kola još nisu osjetili gorčinu poraza, a na drugom mjestu ih prati Armani Jeans iz Milana koji ima 12 pobjeda i pet poraza.

Slokar je već igrao u Italiji. Oblačio je dres Benettona, Snajdera i Fortituda, a Montepaschi je već četvrti talijanski klub u kojem će ovaj slovenski reprezentativac igrati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!