Nogomet

"Nije nam trebao onaj cirkus na kraju"

Ivana Spahija • srijeda, 17.02.2010.
"Nije nam trebao onaj cirkus na kraju"
Foto: EPA

Trener Manchester Uniteda Alex Ferguson zadovoljan je pobjedom svojih izabranika na teškom gostovanju kod Milana u osmini finala Lige prvaka, naglasio je kako je njegova momčad loše ušla u susret, potom nahvalio dvostrukog strijelca Rooneya, ali i naglasio kako Crvenim vragovima nije trebao drugi primljeni pogodak u samoj završnici susreta...

Trener Manchester Uniteda Alex Ferguson izrazio je zadovoljstvo pobjedom nad Milanom usred Italije, ali nije štedio svoju momčad kritika zbog vrlo lošeg početka susreta, uz to naglasivši kako je drugi primljeni pogodak nepotrebno zakomplicirao ono što se činilo da će biti uvjerljiva pobjeda Crvenih vragova: "Sam početak utakmice bio je serija pogrešaka. Milanu je dosta pomogao taj početak, a nas je učinio nervoznima, no kada smo se prilagodili, mislim da smo odigrali dobru utakmicu".

Ferguson se osvrnuo i na ključni dio dvoboja, buđenje junaka Waynea Rooneyja: "Govorio sam da moramo bolje koristiti loptu i bolje koristiti Rooneyja jer sam mislio da je u drugom poluvremenu bio fantastičan. Postizanjem izjednačujućeg pogotka naša vjera u preokret je porasla", rekao je trener engleske momčadi.

No, uz radost pobjede na teškom terenu u Milanu, Ferguson se osvrnuo i na jednu "crnu mrlju" svoje momčadi, drugi primljeni pogodak u samoj završnici dvoboja: "Mislio sam da ćemo uzeti pobjedu rezultatom 3:1 i onda se dogodio taj cirkus na kraju susreta. Kontrolirali smo igru i taj drugi pogodak je napravio utakmicu onakvom kakva nije trebala biti", zaključio je pomalo oprezno trener Uniteda, imajući na umu kako prednost od 3:2 može biti itekako varljiva, no s obzirom na prednost domaćeg terena, Manchester United ima velike šanse plasirati se među najboljih osam momčadi Europe.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!