Nogomet

Ronaldo: "Ovo nipošto nije gotovo"

Borna Rupnik • srijeda, 17.02.2010.
Ronaldo: "Ovo nipošto nije gotovo"
Foto: EPA

Prva utakmica osmine finala Lige prvaka između Lyona i Real Madrida nije prošla u skladu s očekivanjima španjolske momčadi. Stoga se dvije najveće zvijezde Kraljevskog kluba uzdaju u uzvrat...

Cristiano Ronaldo i Kaka na Gerlandu nisu uspjeli pretočiti svoje neupitno nogometno znanje u pozitivan ishod za Real Madrid. Lyon će na Santiago Bernabeu stići s golom zalihe.

"Izgubili smo, ali u Madridu možemo ponoviti ono što je Lyon napravio pred svojim navijačima", rekao je portugalski reprezentativac po završetku utakmice.

"U nogometu je sve moguće. Miran sam i uvjeren da imamo šanse proći u četvrtfinale. Real Madrid kod kuće uvijek igra na pobjedu", dodao je Cristiano Ronaldo.

Pritom se uzda u pomoć s tribina: "Pun stadion će nam biti veliki poticaj. Moramo ostati u optimalnoj formi te moramo zaigrati ambiciozno. Ovaj ogled još nipošto nije gotov. Namučit ćemo se, ali siguran sam da ćemo dobro reagirati i naposljetku slaviti".

Brazilac Kaka na Gerlandu se suočio s čvrstim i discipliniranim francuskim bedemom, no niti on se nije dao pokolebati: "Možemo preokrenuti rezultat u uzvratu. Naravno da nam neće biti lako, ali navikli smo igrati presudne utakmice".

"Real Madrid je spreman izboriti četvrtfinale, to je naš cilj. Ipak, prvo se moramo vratiti prvenstvenim izazovima, a onda ćemo se opet koncentrirati na Ligu prvaka", kaže Kaka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • irilov17.02.2010. u 12:43
    kako ih je lyon ima slomit odma nakon gola- 3 mrtve...
    irilov