Nogomet

"Žao mi je Milana"

Borna Rupnik • srijeda, 17.02.2010.
"Žao mi je Milana"
Foto: EPA

Milanu je protiv Manchester Uniteda u utorak nedostajalo kvalitetnije realizacije i sreće te ga na Old Traffordu čeka vrlo težak posao. Ipak, podršku su dobili i od svog bivšeg člana, Brazilca Kake...

Poraz na San Siru od Manchester Uniteda (3:2) vjerojatno je označio kraj ovosezonskog Milanovog puta u Ligi prvaka. No, sigurno je da se u 90 minuta na Old Traffordu neće predati, a palčeve će im držati i Kaka.

Brazilski reprezentativac prošle je godine napustio Milan i pridružio se Real Madridu, ali je za talijanske medije poručio: "Žao mi je Milana, i bivših suigrača i navijača, no nije još sve gotovo za Leonardovu ekipu".

"Prolazak u sljedeći krug odlučuje se kroz dvije utakmice, a ne samo jednu. Prva je gotova, ali Milan mora otputovati u Manchester i odigrati dobar susret, koliko god to teško bilo", dodao je Kaka.

I sam Kaka morat će proliti mnogo znoja želi li vidjeti četvrtfinale Lige prvaka. Njegov Real Madrid na svom će terenu morati nadoknaditi zaostatak (1:0) iz prve utakmice u Lyonu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!