Košarka

Gospić domaćin završnog turnira

Sportnet • petak, 19.02.2010.
Gospić domaćin završnog turnira
Foto: Martina Japundžić

Iz ureda vodstva regionalne lige košarkašica IWBL stigla je obavijest kako će ŽKK Gospić Croatia osiguranje biti domaćin završnog turnira IWBL lige...

U skladu s propozicijama i obavezama rukovodstva lige, rukovodstvo lige je poslije pregleda primljenih kandidatura i uvjeta za organizaciju završnog turnira natjecateljske sezone 2009/10 Međunarodne ženske košarkarske IWBL lige na sastanku dana 18. veljače 2010., donijelo odluku, da je domaćin završnog turnira natjecateljske sezone 2009/10 ŽKK Gospić Croatia osiguranje.

Klub i rukovodstvo kluba su u kandidaturi prihvatili sve uvjete za organizaciju tražene od rukovodstva Međunarodne ženske košarkarske IWBL lige i ponudili dodatne pogodnosti rukovodstvu lige.

Završni turnir će se igrati u dogovoru s domaćinom od 12. ožujka do 14. ožujka 2010. u dvorani Gradska športska dvorana u Gospiću.

Vodstvo Međunarodne ženske košarkarske IWBL lige će svim klubovima poslati detaljni raspored finalnog turnira poslije završetka ligaškog natjecanja, koji se po kalendaru završava 21. veljače.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!