Ostali sportovi

Reljić i Pokrajac poraženi

Ratko Martinović • nedjelja, 21.02.2010.
Reljić i Pokrajac poraženi

Oba naša borca u početnim borbama programa nisu imali sreće. Goran Reljić je izgubio od američkog hrvača C.B. Dollawaya jednoglasnom sudačkom odlukom, dok je Igor Pokrajac nakon vidne premorenosti nokautiran od strane Jamesa Te-Hune...

U prvoj borbi večeri naš Igor Pokrajac nažalost nije uspio pobijediti svog novozelandskog protivnika, Jamesa Te-Hunu. U prilično izjednačenoj borbi umor je učinio svoje, te je sudac nakon niza Te-Huninih udaraca sredinom treće runde prekinuo borbu. Prve dvije runde su bile bodovno izjednačene, vidjeli smo mnogo žestokih udaraca i prava je šteta što druga runda nije duže potrajala jer bi možda sve bilo drugačije. Pošto je ovo i drugi poraz našeg borca u drugoj UFC borbi teško je očekivati produženje ugovora pa je najvjerojatniji povratak u europske ringove gdje je Pokrajac ipak jedan od ponajboljih. Te-Huna pak ovom pobjedom s pravom očekuje nove izazove i biti će zanimljivo vidjeti ovog snažnog borca u slijedećim eventima.

Ako se po jutru dan poznaje, onda definitivno nije dobro. I Goran Reljić je morao priznati poraz u vrlo dobrom parteraškom okršaju protiv C.B. Dollawaya. Iako je prvu rundu presudio u svoju korist, druge dvije nije odradio predobro i samim time je morao čestitati protivniku. Stojka je prošla u Dollawayovoj inicijativi, uputio je i pokoji high-kick, no sama borba nije bila toliko očito na njegovoj strani. Reljić će gotovo sigurno dobiti novu priliku jer ovu nije niti prokockao i ubrzo ćemo vidjeti tko će mu biti novi protivnik.

Preliminary Card
C.B. Dolloway Vs. Goran Reljić - BODOVI (Jednoglasno)
James Te-Huna Vs. Igor Pokrajac - TKO 3R

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!