Nogomet

"Žalimo zbog primljenog pogotka"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 25.02.2010.
"Žalimo zbog primljenog pogotka"
Foto: UEFA

Nogometaši Intera na londonski će uzvrat otputovati s prednošću od jednog pogotka, no činjenica da je Chelsea neugodan domaćin te da kao zaleđe ima gostujući pogodak talijanske redove poziva na oprez...

"Chelsea je iznimno snažna momčad, momčad puna odličnih igrača, od kojih su posebno opasni Drogba i Anelka. Oni su i sada odigrali odličnu utakmicu", pohvalio je nakon susreta Lige prvaka protivničku momčad Wesley Sneijder.

"Mourinho nam je rekao da moramo igrati našu igru, igru bez straha. Najvažnija stvar je da smo pobijedili. Jesam li zadovoljan rezultatom? U uzvratu ćemo vidjeti koliko nam je koristan bio ovaj ishod. Na Stamford Bridgeu očekujemo drugačijeg protivnika, igrat će kod kuće, samouvjereno. No i mi u London odlazimo s nadama. I tamo ćemo igrati na pobjedu."

Javier Zanetti žali za primljenim pogotkom. "Zaslužili smo pobjedu, pružili smo dobru igru, a iako žalimo zbog izjednačenja reagirali smo vrlo brzo i stigla nam je pobjeda. Trener je bio zadovoljan izvedbom i rezultatom, no svi ćemo biti pametniji nakon gostujuće utakmice."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik25.02.2010. u 13:13
    Vidim da sviu imaju aneziju kaj se tiče onog penala na kraju poluvrema, a i možebitnog crvenog kartona...ajde Javier ne prdi
    Obrisan korisnik