Nogomet

Zmajevi pronašli protivnika

Edvard Burić • četvrtak, 25.02.2010.
Zmajevi pronašli protivnika
Foto: Sandro Donda

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine konačno zna ime protivnika koji će im se suprostaviti 3. ožujka. U Sarajevo dolazi izabrana vrsta Gane.

Nakon što su redom otpadale reprezentacije Saudijske Arabije, Paragvaja, Nigerije, Nigera i Kanade, nogometni savez Bosne i Hercegovine potvrdio je da će protivnik njihovoj reprezentaciji biti - Gana.

Utakmica će se odigrati na Koševu, a ovakvim raspletom najviše će biti zadovoljan izbornik Zmajeva Safet Sušić koji će tako dobiti priliku da u debiju na klupi reprezentacije isproba neke igrače za idući ciklus kvalifikacija.

Iako je u jednom trenutku izgledalo kako će Bosna i Hercegovina propustiti 3. ožujak i ostati bez utakmice u tom terminu to se na kraju ipak neće dogoditi budući da je Savez uspio pronaći protivnika te će utakmica biti odigrana.

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine kvalifikacije za odlazak na Europsko prvenstvo 2012. otvara 3. rujna protiv najslabije momčadi u skupini - Luksemburga. Već četiri dana kasnije igraju vrlo važnu utakmicu protiv Francuza na svom terenu, a ta će utakmica pokazati stvarnu vrijednost Zmajeva i usmjeriti njihove daljnje ambicije.

Prije toga na rasporedu su i dvije izuzetno jake prijateljske utakmice protiv Švedske (29. svibnja) i Njemačke (3. lipnja).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!