Nogomet

Ferdinand propušta i Egipat

Goran Markuš • četvrtak, 25.02.2010.
Ferdinand propušta i Egipat
Foto: Sandro Donda

Nakon tromjesečnog izbivanja s nogometnih terena Rio Ferdinand već se nakon trećeg susreta ponovno žali na probleme s leđima zbog kojih neće biti u stanju preuzeti kapetansku vrpcu Johna Terryja u prvom pripremnom ogledu uoči svjetske nogometne smotre u Južnoafričkoj Republici...

Puna tri mjeseca iskusni je Rio Ferdinand uslijed ozbiljne povrede leđa izbivao s nogometnih terena da bi uoči tek četvrte utakmice od povratka leđa ponovno popustili zbog čega Ferdinand neće biti u stanju preuzeti Terryjevu kapetansku vrpcu u pripremnom susretu s Egiptom.

Odmah kad je ozljeda bila očita Unitedov Sir Alex Ferguson obznanio je kako njegov igrač nije spreman za povratak u reprezentaciju: "Prilično je očito da neće moći zaigrati na Wembleyju. Veliki je to udarac i za nas jer smo se uistinu radovali konačnom zajedničkom nastupu našeg obrambenog tandema Vidić - Ferdinand."

Kako stvari stoje Ferguson očekuje neka dva tjedna izbivanja za svog iskusnog obrambenog igrača: "Nažalost, problemi s leđima ne odlaze tako lako i bolje je pričekati potpuni oporavak od rizičnijeg pristupa koji dugoročno za nikoga ne može biti dobar. Smatram kako Ferdinand neće biti u stanju zaigrati niti protiv Milana i na terenu ga očekujem kroz neka dva do tri tjedna."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometSP 2010.
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!