Nogomet

Adriano ne ide nikuda

Goran Markuš • četvrtak, 25.02.2010.
Adriano ne ide nikuda
Foto: EPA

Iako ga se u posljednje vrijeme povezuje s Romom, Milanom, ali i Juventusom, ako je vjerovati njegovom menadžeru, Gilmaru Rinaldiju, prije završetka svjetske nogometne smotre Adriano neće napustiti Flamengo...

Nakon "nesporazuma" s Interom Adriano je posuđen Flamengu i na prvi pogled čini se da je ta odluka za njega bila pun pogodak. Međutim, od prvog dana kad je napustio Inter krenula su brojna nagađanja kako bi upravo Adriana mogli vidjeti kao skorašnje pojačanje Rome i Milana, a od donedavno čak i Juventusa.

Ipak, njegov agent, Gilmar Rinaldi, opovrgnuo je sva takva i slična nagađanja: "Nema novosti. Nisam se čuo s niti jednim talijanskim klubom niti planiram prije završetka Svjetskog prvenstva jer upravo tome Adriano je posvetio punu pozornost."

Međutim, iako trenutno o tome ne razmišlja Rinaldi potvrđuje kako bi se jednog dana Adriano htio vratiti na europsko tlo: "Sve smo odgodili do svjetske nogometne smotre, no nakon toga Adriano bi htio ponovno zaigrati i u Europi bez obzira je li u pitanju Italija ili ne."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!