Nogomet

"Samo je Engleska bolja"

Borna Rupnik • utorak, 02.03.2010.
"Samo je Engleska bolja"
Foto: Bernard Jurišić

Novi crnogorski izbornik, Zlatko Kranjčar, vjeruje u mogućnosti svoje reprezentacije i smatra da je spremna za borbu za drugo mjesto...

Ždrijeb je izabranu vrstu Crne Gore smjestio u skupinu s Engleskom, Švicarskom, Bugarskom i Walesom, a novi trener Zlatko Kranjčar misli da je to dobra podloga za put u Poljsku i Ukrajinu.

"Naravno, Englezi su najbolji. Ali ostale su reprezentacije podjednake snage", izjavio je bivši hrvatski izbornik u razgovoru za službene Uefine stranice. "Ne mogu reći da su Švicarska, Bugarska i Wales bolji od Crne Gore", dodao je.

"Stoga je moj cilj boriti se za drugo mjesto u skupini, a moji igrači imaju istu želju i iste ambicije. Što više ciljamo, to ćemo dalje doći", nastavio je Kranjčar.

Pritom ne bježi od objektivnih nedostataka, ali radije će istaknuti vrline: "Svjestan sam međunarodnog neiskustva ove momčadi. Međutim, pogledao sam snimke svih dosadašnjih crnogorskih utakmica i vidio vrlo nadarenu skupinu igrača. Posao izbornika Crne Gore predstavlja mi velik izazov."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!