Nogomet

Maradona: "Možemo biti svjetski prvaci"

Nikola Vlahović • četvrtak, 04.03.2010.
Maradona: "Možemo biti svjetski prvaci"
Foto: EPA

Nakon jučerašnje pobjede nad Njemačkom izbornik Argentine Diego Maradona uvjeren je da njegova reprezentacija može napraviti odličan rezultat na Svjetskom prvenstvu, a to je osvajanje prvenstva.

Jedna od najzanimljivijih prijateljskih utakmica koja je sinoć odigrana je ona između Njemačke i Argentine. Nakon minimalne pobjede izbornik Argentine, Diego Maradona, bio je vrlo zadovoljan. Tražili smo jaku provjeru i to smo dobili. Ova utakmica imala je karakter četvrtine finala Svjetskog prvenstva. Možda se medijima u Argentini to neće svidjeti, ali mi ćemo igrati jako dobro na Svjetskom prvenstvu, rekao je Maradona.

Maradonu je pobjeda dosta razveselila, pa je najavio da idu na osvajanje Svjetskom prvenstva ove godine. "Pokazali smo da imamo momčad koja može postati Svjetski prvak po prvi put nakon 24 godine. Međutim, ja sad moram smanjiti broj igrača sa 30 na 23, a to mi neće biti nikako lako", dodao je izbornik Argentine.

Izbornik Njemačke Joachim Low priznao je da su gosti bili agresivniji i opasniji. "Igrači Argentine bili su dosta čvrsti i sigurni na lopti. Bili su vrlo opasni kad bi došli pred naš gol. Uvijek postoje stvari koje se mogu popraviti i moramo naporno raditi kako bi poboljšali neke stvari", zaključio je Low.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!