Nogomet

Lukaku: "Žao mi je što nisam zabio"

Nikola Vlahović • četvrtak, 04.03.2010.
Lukaku: "Žao mi je što nisam zabio"
Foto: EPA

Robusni napadač Anderlechta Romelu Lukaku sinoć je imao svoj debi za reprezentaciju Belgije. Iako su Bilićevi izabranici svladali Belgiju, mladi Lukaku je zadovoljan svojim debijem.

Iako je još vrlo mlad, Romelu Lukaku sinoć je zaigrao prvi put u nacionalnom dresu. Svojom visinom zadavao je dosta problema na terenu hrvatskim stoperima, no svoj debi nije okrunio pogotkom.

Premda je Belgija minimalno izgubila od Hrvatske, mladi napadač je i više nego zadovoljan svojom izvedbom na terenu. "Malo sam razočaran što smo izgubili utakmicu, ali sam vrlo sretan sa svojim prvim nastupom u dresu Belgije. To je veliko iskustvo za mene i mnogo će mi pomoći da se razvijem u još boljeg igrača", rekao je 16-godišnjak.

Lukaku je također priznao da mu je na početku utakmice sve izgledalo nekako čudno. "U početku sam bio vrlo impresioniran, ali iskusni igrači poput Vincenta Kompanyja, Thomasa Vermaelena i Jana Vertonghena puno su mi pomogli", dodao je napadač.

Napadač Anderlechta vjeruje da je opravdao povjerenje izbornika Dicka Advocaata. "Samo sam radio ono što je trener tražio od mene. On je želio da su uključim u završne akcije i da budem opasan za protivnički gol. Bilo bi savršeno da sam uspio još postići i pogodak, ali nema veze, bit će još utakmica", zaključio je robusni Lukaku.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Bogomdani06.03.2010. u 02:08
    ima 16 godina jedino ako je rođen 29. veljače!
    Bogomdani