Nogomet

Van der Meyde potpisao za PSV

Nikola Vlahović • četvrtak, 04.03.2010.
Van der Meyde potpisao za PSV
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Bivši igrač Ajaxa, Intera i Evertona, Andy Van der Meyde, odlučio se vratiti u domovinu i kao slobodan igrač pristupiti PSV-u. Veznjak je potpisao ugovor do kraja sezone uz mogućnost produženja na još dvije sezone.

Nakon što mu je istekao ugovor u Evertonu, veznjak je bio slobodan igrač te je već duže vremena tražio novi klub. Premda je karijeru započeu u Ajaxu u kojem je i pružao najbolje igre, Andy Van der Meyde, odlučio je prijeći u redove PSV-a, najveće rivale Ajaxa.

Nakon odličnih igara u dresu Ajaxa, veznjak je napravio dobar transfer prešavši u talijanski Inter. Međutim, u Italiji se nije previše naigrao te je prešao u Everton. U Premiershipu se također nije najbolje snašao što zbog ozljeda, što zbog nepovjerenja trenera, te je kao slobodna igrač napustio Goodison Park.

Čelni ljudi PSV-a odlučili su angažirati 30-godišnjaka nakon što su prodali Danka Lazovića u ruski Zenit. Nakon potpisa ugovora, Andy je rekao: "Želim biti važan dio PSV-a. Nije važno gdje sam sve prije igrao, to je sada nevažno".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!