Nogomet

Nizozemci zadovoljni pobjedom

Nikola Vlahović • četvrtak, 04.03.2010.
Nizozemci zadovoljni pobjedom
Foto: EPA

Nizozemska nogometna reprezentacija, u prijateljskoj utakmici svladala je SAD razultatom 2:1. Premda su Nizozemci dosta lomili goste, na kraju su došli do zaslužene pobjede.

Energični gosti pružili su dobar otpor favoriziranim Nizozemcima, međutim, kući su se vratili s negativnim rezultatom. Izbornik Nizozemske, Bert van Marwijk, nakon utakmice je izjavio da je vrlo zadovoljan pobjedom svoje momčadi, ali i da su imali problema na samom kraju utakmice.

Drago mi je vidjeti da smo imali visok posjed lopte, nakon zadnje tri utakmice koje smo završili neriješenim rezultatom. Ipak, nismo stvorili dosta velikih šansi. Naša završnica nije bila dovoljno dobra. Neki igrači su se žalili i na loš teren. Međutim, ne smijemo zaboraviti da smo igrali protiv vrlo dobre momčadi, rekao je Van Marwijk.

Na kraju je Nizozemac priznao da je ipak zadovoljan igrom svoje momčadi i da je najvažnije da su došli do pobjede. "Tijekom utakmice nismo imali nekih problema u igri sve do posljednjih minuta, ali to je i zbog velikog broja izmjena. Sve u svemu, bila je to dobra utakmica i zadovoljan sam rezultatom", objasnio je izbornik Nizozemske.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!