Ostali sportovi

Sponzori i dalje vole olimpijce

Ivana Strahija • srijeda, 10.03.2010.
Sponzori i dalje vole olimpijce

Srebrni s Olimpijskih igara Filip Ude potpisao je ugovor s tvrtkom Start-Mazda, koja je dokazala da vjeruje u projekt Londona 2012. godine.

Za 870 dana zastor će se dići na još jedno najveće sportsko natjecanje, Olimpijske igre, ovog puta u Londonu. Srebrni olimpijac Filip Ude već je duboku u olimpijskom ciklusu i za njega je sve podređeno tom događaju.

No, da bi mu put do Londona bio ugodniji pobrinula se tvrtka Start-Mazda, koja je s Gimnastičkim klubom Marijan Zadravec Macan potpisala ugovor o srebrnom sponzorstvu. "Ovo sponzorstvo omogućit će nam da s nešto manje briga odrađujemo obaveze podređene Londonu 2012. godine. Tvrtka Start-Mazda pridružila se našem pobjedničkom timu, a zajedno ćemo sigurno uspješno promovirati sredine iz kojih dolazimo. Ovakve suradnje od velikog su značaja za Klub", kazao je prilikom potpisivanja ugovora Stevo Tkalčec, predsjednik Kluba.

Hrvatska gimnastička zvijezda Filip Ude dobio je i automobil po svom izboru na korištenje. Sportska marka za sportaša, čini se prirodnim izborom: "Drago nam je što je Filip odabrao Mazdu za svakodnevnu vožnju i radujemo se što smo u prilici surađivati s našim gimnastičarima. Pratimo događanja u sportskom svijetu, ali ne na margini, želimo biti aktivni sudionici koliko je to u našoj moći. Vjerujemo da ćemo s Filipom zajedno putovati do Londona", izrazio je svoje želje direktor tvrtke Start - Mazda Franjo Novak. Spomenimo da Start ove godine slavi svoj dvadeseti rođendan, što je sama po sebi referenca vrijedna spominjanja. No, još su važniji svi oni koji zadovoljno voze svoje Mazde, a takvih je koliko čujemo, popriličan broj.

Fićo će gradom tako zujati u novoj Mazdi 3, a koliko se od osvajanja olimpijskog srebra promijenio njegov život uistinu je teško opisati. "Grad mi je osigurao stan, uvjeti treninga u Atonu su izuzetni, a s Mazdom mi je svakodnevno putovanje na trening bezbrižnije jer sam neovisan. Zahvaljujem Startu i najavljujem dobru suradnju", rekao je Ude.

Međimurci se pak nadaju da će Ude i iz Londona donijeti koju kolajnu. Dakako, uz takvu podršku te sponzore koji ni u financijski izazovna vremena ne zaboravljaju olimpijce, taj će put biti nešto lakši.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!