Nogomet

"3:0 za Real Madrid"

Goran Markuš • srijeda, 10.03.2010.
"3:0 za Real Madrid"
Foto: EPA

Uoči uzvratnog ogleda u Madridu Sergio Ramos predviđa vrlo optimističnih 3:0 za njegov klub, rezultat koji bi u potpunosti poništio minimalni poraz kod Lyona...

Podsjetimo se, u nekoliko navrata pokušavali su nogometaši Real Madrida iznenaditi domaći Lyon u prvom međusobnom susretu osmine finale ovogodišnjeg izdanja Lige prvaka, no Lyon je bio konkretniji i golom Jeana Makouna već u drugoj minuti nastavka stigli su do vrlo važne uvodne pobjede.

Nakon primljenog zgoditka razbuktalo se stanje na terenu, no niti to nije pomoglo gostima da izjednače, a fantastična Casillasova obrana još jednog odličnog udarca Makouna spasila ih je od još većeg poraza. Međutim usprkos svemu u Madridu još uvijek nitko niti ne sumnja u konačno slavlje njihove momčadi.

Vezane vijesti

Jedan od najvećih optimista zasigurno je i Sergio Ramos: "Pobijedit ćemo rezultatom 3:0 i naši obožavatelji ponovno će slaviti kao što je bio slučaj i nakon okršaja sa Sevillom. Bit će to još jedno ostvarenje sna na Bernabeu."

Za kraj spomenimo i kako će usprkos hematomu na lijevoj nozi Ramos ipak nastupiti protiv Lyona. Naime, nakon što su liječnici odradili svoj dio posla Sergio je obukao kopačke i protrčao terenom nakon čega je prilično jasno poručio: "Bit će u redu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik11.03.2010. u 10:31
    PREPOTENCIJA SE PLACA DRAGO MI JE ZBOG LIONA
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik10.03.2010. u 17:21
    Real je u dobroj formi i vjerojatno ce proci,ali ukoliko samo malo podcijene Lyon nece dobro proci. Mene zanima kako bi Real prosao protiv Chelsea ili Manchestera,mislim ne dobro,ali Lyona vjerojatno prolaze..
    Obrisan korisnik