Nogomet

Srbija oslabljena u JAR

Borna Rupnik • srijeda, 17.03.2010.
Srbija oslabljena u JAR
Foto: EPA

U reprezentaciji Srbije na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici sigurno neće biti Boška Jankovića, koji je morao na operaciju i čeka ga dugotrajni oporavak...

Izbornik Srbije, Radomir Antić, ostao je bez Boška Jankovića tri mjeseca prije početka svjetske nogometne smotre, pišu tamošnji mediji.

Njegov je veznjak ozlijedio lijevo koljeno na utakmici svoje Genoe i milanskog Intera, a bio je prisiljen podvrgnuti se operativnom zahvatu zbog kojeg će s terena izbivati narednih šest mjeseci.

Janković je posljednji put za Srbiju zaigrao u nedavnoj prijateljskoj pobjedi nad Alžirom (3:0), a do sada je za nacionalnu selekciju svoje zemlje nastupio ukupno 24 puta i pritom postigao pet zgoditaka.

Nesretnom veznjaku to nije prva teža ozljeda u karijeri - prošle je godine zbog ozljede istog koljena također morao napraviti šestomjesečnu stanku.

Srbija će na Svjetskom odmjeriti snage s Njemačkom, Australijom i Ganom, a Antić će se na desnoj strani vezne linije pouzdati u Miloša Krasića iz moskovskog CSKA.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!