Košarka

HKK Široki dobio igrača i sponzora

Edvard Burić • utorak, 23.03.2010.
HKK Široki dobio igrača i sponzora
Foto: Kristijan Komarica

HKK Široki po završetku NLB sezone okreće se nacionalnom prvenstvu i lovu na titulu prvaka. Na tom tragu sklopili su ugovor s Branimirom Longinom, prvoj momčadi priključili Borisa Baraća i sklopili ugovor s novim sponzorom čije ime će od sada biti u imenu kluba...

Krenimo redom, prva i najvažnija vijest je da je Branimir Longin potpisao ugovor s klubom nakon što je neko vrijeme proveo na probi. Ovaj bivši igrač Zadra, Cibone, Seville i Oldenburga pokušat će pomoći Širokom u obrani naslova bosanskohercegovačkog prvaka. Potpis ugovora Longin je ovako komentirao: "Već smo prije imali kontakte, drago mi je da smo dogovorili suradnju, imamo dobru ekipu i nadam se da ću se uklopit."

31-godišnji Zadranin će sasvim sigurno svojim iskustvom biti od velike pomoći treneru Ivanu Veliću koji ovako komentira dosadašnji tijek sezone, ali i završnicu prvenstva: "Zadovoljan sam ovim dijelom sezone, nitko nije imao ovoliki broj mladih u ekipi koji su igrali, a ne samo sjedili na klupi i time je naš uspjeh još veći. U bh ligi bit će teško, ali idemo utakmicu po utakmicu."

Druga vijest je da će prvoj momčadi biti priključen brat hrvatskog reprezentativca Stanka Baraća - Boris Barać. "Drago mi je zbog ugovora, na meni je da treniram i radim", kratko je rekao Boris Barać, a prenose službene stranice kluba.

U klub ulazi novi sponzor čije ime će od sada biti u imenu kluba. Riječ je o tvrtki TT Kabeli, a puno ime kluba sa Pecare od sada je HKK Široki TT Kabeli. Može se vidjeti kako nema dosadašnjeg sponzora Eroneta koji i dalje ostaje uz klub kao zlatni sponzor.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!