Nogomet

Van Bommel: "Rooney je odličan igrač"

Nikola Vlahović • ponedjeljak, 29.03.2010.
Van Bommel: "Rooney je odličan igrač"
Foto: EPA

Svoju utakmicu četvrtfinala Lige prvaka Bayern München i Manchester United odigrat će u utorak. Iskusni Mark van Bommel, naglasio je kako će posebnu pažnju posvetiti Wayneu Rooneyu.

Kapetan Bayerna Mark van Bommel priznao je kako će morati promijeniti svoje obrambene strategije u utakmici protiv Manchester Uniteda. Nizozemac veoma cijeni Waynea Rooneya, koji igra fenomanalno.

Napadač Crvenih vragova ove sezone postigao je 33 gola u svim natjecanjima. "Neće biti lako čuvati Rooneya, on je odličan igrač. Mislim da se ne može igrati "flaster" na njega jer je previše dobar. Morat će više igrača brinuti o njemu", rekao je Van Bommel.

Vezni igrač njemačkog prvoligaša, svjestan je snage koju ima Manchester United. "Manchester United je uz Barcelonu glavni favorit za osvajanje Lige prvaka. Bit će to vrlo teška utakmica za nas, ali mislim da je prednost što igramo prvu utakmicu na svom stadionu. Ukoliko utakmica završi 0:0, onda smo mi favoriti u uzvratu", zaključio je Nizozemac.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Mihalj30.03.2010. u 16:08
    s obzirom kakvu bayern obranu ima united bi se trebao poigrati s njima
    Mihalj
  • Obrisan korisnik30.03.2010. u 14:49
    tako je momci slazem se,a ko kaze da ce biti remija prije ce United slavit nego biti remija
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik30.03.2010. u 01:20
    slazen se sa gosponom besty7...vi ste jadnici,a man u je meni ekipa za divit se i cjenit je..
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.03.2010. u 20:29
    E moj Van Bommel,ako bude 0:0 na Old Traffordu cete primit laka 3 komada jer je vaša obrana nevjerojatno jadna,a 3 gola necete zabit sigurno,a United nije samo Rooney,oni su prije svega momcad,to su vec mnogo puta dokazali,momcad sa puno fantasticnih... [više na forumu]
    Obrisan korisnik