Nogomet

Čudo: Rooney spreman za Bayern?

Marin Vuković • ponedjeljak, 05.04.2010.
Čudo: Rooney spreman za Bayern?
Foto: EPA

Britanski dnevnik Telegraph jutros je lansirao vijest kako bi Wayne Rooney mogao zaigrati protiv Bayerna te da do srijede navečer mora uvjeriti Alexa Fergusona da je spreman za nastup.

Teško je znati koliko je istine, a koliko englesko-njemačkog psihološkog rata u vijesti o čudesnom povratku Waynea Rooneyja, no Telegraph ne spada u skupinu iznimno žutih britanskih medija i tabloida kojima je olako pisanje neprovjerenih vijesti svakodnevica.

Kako tvrdi Telegraph, Wayne Rooney je već počeo trenirati na biciklu i spravi za trčanje i bez obzira na prognoze kako će s travnjaka izbivati dva do tri tjedna, odlučan je da se što prije vrati u momčad, pa čak i za utakmicu s Bayernom, bude li to moguće.

Izgledi za takvo što zasad ipak nisu veliki, govori se o 40-postotnoj vjerojatnosti da bi engleski napadač mogao biti spreman za srijedu. Čak da u tome i uspije, teško je vjerovati da bi Alex Ferguson tako ranim povratkom riskirao novu ozljedu i gubitak svog najboljeg igrača na dulje razdoblje, pa čak i propuštanje Svjetskog prvenstva.

Klub i dalje kao službeni datum Rooneyjeva povratka navodi manchesterski derbi 17. travnja, no napredak i volja koje Rooney pokazuje tijekom posljednjih sedam dana daju razloga za optimizam i raniji povratak.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Mihalj06.04.2010. u 01:36
    nije šala piše i na BBC-u
    Mihalj
  • Obrisan korisnik05.04.2010. u 21:41
    zakasnili s prvoaprilskima?
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik05.04.2010. u 19:25
    i ja :D
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik05.04.2010. u 14:07
    nakon uvodnog paragrafa sam bas htio popljuvat taj telegraph da je na razini the suna, ali vidim da ste vec upozorili na to... svaka cast ;)
    Obrisan korisnik