Nogomet

Klinci se nisu pojavili

Ivana Strahija • četvrtak, 08.04.2010.
Klinci se nisu pojavili

I dok su seniori neslavno završili ovosezonsko nadmetanje u Kupu, juniorska i kadetska selekcija Varteksa na svoje utakmice četvrtfinala odnosno polufinala nisu ni došle.

6. travnja u 15 sati mladi igrači Nedeljanca uzalud su čekali kadete Varteksa da odigraju polufinale Kupa ŽNS Varaždin, a istog dana u 16,30 sati bez protivnika su bili i juniori Udarnika 32, jer se ni juniori Varteksa nisu pojavili na četvrtfinalnom ogledu.

REZULTATI KUPA KADETA I JUNIORA

KADETI POLUFINALE:
06.04.2010. u 15:00 h:
Nedeljanec - Varteks 3-0 b.b.
Dubravka - Sloboda 0-10

JUNIORI ČETVRTFINALE:
06.04.2010. u 16:30 h:
Dubravka - Bukovčan 8-2
Nedeljanec - Radnički 4-1
Udarnik 32 - Varteks 3-0 b.b.
Zadrugar - Karlovec 1-7

Županijski nogometni savez je utakmice registrirao s 3:0 bb za Nedeljanec odnosno Udarnik 32, čime su Varteksovci ispali iz daljnjeg natjecanja. Zbog čega je došlo do takvog propusta, da mladi igrači jedinog profesionalnog pogona u Varaždinskoj županiji uopće ne dođu za zakazane susrete pokušao je opravdati Damir Jagačić, šef Škole nogometa NK Varteksa.

"Mi ni nismo znali da se to igra, nismo bili obaviješteni o ždrijebu i terminima odigravanja i nikako nismo mogli doći na utakmice ako nismo imali pojma da trebamo", kazao je Jagačić, dodavši kako po njemu nitko ne može očekivati da Varteksovi djelatnici posjećuju internetske stranice Županijskog nogometnog saveza, na kojima je uredno objavljen raspored igranja, pošto se ni jedna selekcija ne natječe u županijskom rangu. "Osim toga, svake sezone se mijenja raspored igranja, jednom je u svibnju, jednom u rujno, sad u travnju."

Sasvim drukčije mišljenje ima tajnik ŽNS-a Varaždin Ivan Novak, koji je podsjetio na činjenicu da je Savez uložio dosta velika sredstva kako bi svakom klubu nabavio računalo i printer te pokrenuo prelazak u informatičko doba. U skladu s time, glasilo Saveza pod nazivom Nogomet prestalo je izlaziti u tiskanom obliku, no uredno je svakog utorka dostupno na vrlo ažurnim internetskim stranicama ŽNS-a.

RASPORED KUPA KADETA I JUNIORA

FINALE KADETA
13.04.2010. u 16:30 h:
Nedeljanec - Sloboda

POLUFINALE JUNIORI:
08.04.2010. u 16:30 h:
Dubravka - Nedeljanec
Udarnik 32 - Karlovec

"U najmanje tri broja glasila smo objavili raspored igranja, pa tako i u broju 789. od 16. ožujka, kad smo objavili i točnu satnicu. Interesantno je da samo Varteks nije došao, svi su drugi klubovi bez problema odigrali svoje utakmice. Nije na meni da Varteksove djelatnike učim poslu", rekao je Novak.

Varteks se žalio na odluku o registraciji susreta 3:0 bb, no Novak ne vjeruje da će se išta promijeniti. Izvršni odbor ŽNS-a Varaždin raspravljat će u petak o kazni za Varteksovu školu zbog nedolaska na utakmice, a radit će se o novčanom iznosu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik09.04.2010. u 06:59
    Jagačića maknuti iz Varteksa odmah. Naravno, ako to Čehok dozvoli.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik08.04.2010. u 20:05
    Ovo je dno dna!!!!
    Obrisan korisnik